HÄR SKULLE JAG TÄNKA MIG ATT BO FÖRALLTID

Resor

Det lugnet jag har haft i själen nu när jag varit borta är helt sjukt. Det är som att någon på riktigt dragit i nödbromsen och sagt till mig att det är dags att lugna ner sig lite, bara leva och ha det gott! Så jag kan se på den här resan på flera olika sätt.

Vi har tagit det lugnt, jag har lyssnat på ljudböcker, börjat lösa på en bok. Gick väl sådär! Men jag försökte iallafall haha. Sen har vi festat lite, vi festade igår på en beachclub. Så jävla stökigt och roligt! Nu är jag hemma i Stockholm så imorgon väntar ett flyg till Gotland och Kallis!!!!

125 thoughts on “HÄR SKULLE JAG TÄNKA MIG ATT BO FÖRALLTID”

  1. Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *