MÅNDAG DEN 21:A AUGUSTI

Allmänt

Nu börjar turnéliv och allting lugna sig lite. Jag har precis flyttat in i min nya lägenhet och börjar känna att läget känns stabilt! Hoppas ni alla som hänger med i mitt liv känner att ni haft en grym sommar och att även fast augusti närmar sig slutet är mer taggade och laddade än någonsin.

Jag ser fram emot det här hösten. Det kommer bli många nya projekt, jag har saker pågång med både Samir&Viktor och även själv också. Är faktiskt rätt taggad på att även satsa mer på youtube kanalen! 🙂

52 thoughts on “MÅNDAG DEN 21:A AUGUSTI”

  1. Grattis till nya lägenheten. Jag följer dig överallt på sociala nätverk. Och kommer göra det tills du slutar. ❤ ❤ Du inspirerar mig till att vara lite mer positiv även om man inte alltid mår bra psykiskt. Sluta aldrig med det du gör. ❤ ❤ ADHD är en superkraft som både du o jag har. ❤ kram sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *