NÄSTAN DET BÄSTA SOM HÄNT MIG

SPONSRAT INLÄGG Tips

I samarbete med Telia 

Nya smarta-hem-lösningen Telia Zone! Så har jag nu startat ett samarbete mellan mig och Telia. Det är en ny tjänst som heter Telia Zone! Jag ska förklara.. Är man inte ute på ett gig någonstans i sverige så är man ute på möten eller springer runt på stan. Bud kommer dagligen, vänner behöver låna lägenheten, mamma och pappa ska in och hämta något! Jag kopplar då upp mig på appen Glue som gör det möjligt att låsa upp dörren via telefonen, var jag än är där jag har internet. Om man någongång glömmer att låsa dörren så skickar Glue ett sms direkt jag lämnar Telia Zone och informerar. Då kan jag lätt låsa direkt via appen.

Glue är kopplad till min mobil direkt, och på låset hemma i lägenheten sitter en dosa på dörren som låser upp vart jag än är. Låset går via både Wifi och bluetooth och har funkat så sjukt bra! Det har varit en räddning när jag inte alltid kan vara hemma och låsa upp eller vänta på bud, mat eller något annat!

Ni kan läsa mer om Telia Zone här! / Är ni intresserade av Glue appen där man låser upp via telefonen kan ni kika in här!

Så smart att kunna låsa upp och samtidigt vara någon helt annanstans!

I samarbete med Telia 

64 thoughts on “NÄSTAN DET BÄSTA SOM HÄNT MIG”

  1. This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0
    XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection.
    Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types!
    You read this – it means it works! 😉
    Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

  2. I’ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i’m happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make certain to don’t forget this website and give it a glance regularly.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *