Samir och Viktor med på fångarna på fortet – slutade med skada

brorss

Såg ni när Samir och Viktor deltog i fångarna på fortet? Det är förvisso ett par år sedan, men, är man ett fan av dem, så brukar man se det mesta som finns, där de medverkar. När de var med, så lyckades Samir att skada sin fot och det så illa att en ambulans fick komma dit. Tydligen var det så att han trampade snett inne i en cell och skadade foten. Viktor sa till Aftonbladet att han dock inte trodde det var så farligt. Han publicerade även en bild på Facebook på en ambulans samt att han då skrev att ”allt kan hända på Fångarna på Fortet”. Var ju tur att det inte blev så illa som det lät i alla fall. Det kunde ju varit så illa att han bröt foten istället för att stuka den menar jag!

Fler skadade sig

Samir var visst inte den enda att skada sig under inspelningen av Fångarna på Fortet. Samma dag som han skadade foten, så skadade sig programledaren Doreen Månsson, från SVT och Bolibompa. Hon lyckades ramla från en rätt så hög höjd då hon gick armgång. Det slutade med att hon stukade sitt ben.

Under året lopp har det även varit andra som skadat sig när de varit med i programmet. Bland annat så krossade operasångaren Rickard Söderberg sin axel och fick opereras. Anna Book blev skadad i magen och fick åka ambulanshelikopter.

Har dock läst det att det alltid finns en massa säkerhet och sådant när de spelar in. Det eftersom det kan inträffa just en massa skador på detta viset. Så det finns läkarteam på plats, för säkerhets skull.