Viktor Frisk – kär eller inte kär?

viktor

Förra året så sa Viktor att han hade träffat någon speciell. Det var sommaren 2018 som han avslöjade på Instagram att han hade träffat någon. Vem personen var höll han hemligt.

Trots att Viktor syns mycket i offentligheten och gärna delar med sig av sitt privatliv på sociala medier så finns det en sak han sällan pratar om – sitt kärleksliv. Det är så klart förståeligt. Han vill helt enkelt vill hålla vissa delar av sitt liv privat. Dock kom det rykten i våras om honom och hans danspartner Linn Hegdal när han var med i progranmet Let’s dance. Då sa han dock det att så var inte fallet och sa: – Jag tycker synd om den människan som skulle bli kär i mig men aldrig se röken av mig.

Fortfarande singel

En följare på Instagram frågade Viktor i somras rakt ut om han var singel. Svaret var detta:

”Ja men inte sökande. Träffar en person som jag hänger med ibland men just nu trivs jag med att ha det så”.

Dock verkar det som om det inte längre är en relation med någon alls just nu. Det eftersom att frågan åter igen har ställts till Viktor om han är singel. Nu var svaret detta:

”Jag är singel. Jag har bestämt mig för att jobba arslet av mig nu i 5 år och så får kärleken komma när den kommer. Tänker inte leta efter någon!”

Han vill helst fokusera på sig själv framöver och även satsa hårt på sin karriär och då tycker han att det inte får plats för kärlek.