Viktor Frisk slog ut tand, 24 timmar innan resa till Atlanten

chopper

Jag läste en artikel från början av året som handlade om Viktor. Han skulle tillsammans med ett gäng andra personer segla över Atlanten. De som skulle med var Anna Lindberg, Markus Aujalay, Peter Magnusson, Thomas Wassberg, och Agneta Sjödin. Deras färdrutt var från Las Palmas, på Gran Canaria, till ön St Martin i Västindien.  Denna resa skulle även filmas av kanal 5 och sedan visas på kanalen senare i år. Dock kunde det slutat med att Viktor hade fått avbryta. Han lyckades slå av halva tanden, bara 24 timmar innan det var dags för avresa! På Instagram bad Viktor Frisk sina följare om akut hjälp.

”Akut! Jag har slagit ut en bit av min framtand. Behöver en tandläkare till Arlanda kl 8:00. Snälla, kan någon hjälpa mig”, var det som stod. Fy för att skada tanden på det sättet! Jag vet inte heller om han fick tag på en tandläkare.

500 mil lång resa

Resan från Las Palmas, på Gran Canaria, till ön St Martin i Västindien är på 500 mil och tanken är att allt ska sändas i ett tv-program senare på kanal 5. Viktor har sedan innan sagt att det kanske kan bli tufft att vara på en båt i flera veckor, på grund av att han har adhd. Dock hoppades han på att han skulle hitta ett lugn när det väl var iväg.

Programmet går under arbetsnamnet “Över Atlanten” och kommer att visas på Kanal 5 och Dplay hösten 2019. Jag kommer i alla fall att titta på detta. Ska ni?

Kändisar ombord

Viktor Frisk, 23 år, bloggare och artist, mest känd som ena halvan av duon Samir & Viktor

Agneta Sjödin, 51 år, programledare och författare, känd från tv-program som “Fångarna på fortet” och “Let’s dance“.

Thomas Wassberg, 62 år, tidigare längdskidåkare på elitnivå, har även deltagit i “Mästarnas mästare” och “Let’s dance”.

Peter Magnusson, 44 år, komiker, programledare och skådespelare, känd från filmer som “Sommaren med Göran” och “En gång i Phuket”.

Anna Lindberg, 37 år, tidigare simhoppare på elitnivå, var under sin 15 år långa karriär en av Sveriges mest framgångsrika simhoppare genom tiderna.

Markus Aujalay, 47 år, kock, känd från flera matlagningsprogram på tv och som kokboksförfattare.